STIL DE VIATA SANATOS Mancarimea pielii

Mancarimea pieliiSenzatia de mancarime a pielii apare in mai multe situatii:

1. Toxiinfectii alimentare cand se insoteste deseori si de o eruptive rosiatica pe trunchi si member

2. Icter mecanic si ciroza hepatica insotita de o ingalbenire puternica a pielii- in acest caz senzatia de mancarime este generalizata si este data de bilirubina in exces de la nivelul pielii

3. Intepaturi de insecte – este un prurit localizat la nivelul intepaturii insotit de un edem (umflatura) si inrosirea pielii

4. In alergii cu raspuns cutanat in care determinarea alergenului este importanta pentru a inlatura cauza pruritului.Aici putem descrie un prurit localizat la nivel nazal (alergie la polen,fan,factori chimici)

5. Pruritul de cauza psihogena: in atacuri de panica, episoade depresive, crize de isterie avem de-a face cu un prurit generalizat pe anumite portiuni.

In functie de aceste cazuri, tratamentul este specializat pentru boala de baza. Este bine sa nu consumati

alimente la care va stiti alergic. Daca ati mancat ceva in urma caruia v-au aparut mancarimi la cateva ore,

nu mai consumati acel aliment.

Pentru tratament, pe piata sunt diverse produse pe baza de loratadina, cu administrare orala, o data pe zi, si diverse alte unguente locale.

Copyright © Reteaua Medicala: Articolul se afla sub protectia drepturilor de autor.

Sugestiile tale sunt foarte importante pentru noi deoarece ne vor ajuta să-ţi oferim un serviciu mai bun.
 
discount button
farmacii
clinici
Slideshow Image 1


CONTOR VIZITE

Vizitatori Azi84
Vizitatori Luna Curenta84
Total Vizitatori1812532

Disclaimer

Informatiile disponibile pe site-ul ReteauaMedicala.ro nu urmaresc sa inlocuiasca actul medical direct, consultatia, diagnosticul si tratamentul prescris de catre un medic de specialitate. 
Site-ul ReteauaMedicala.ro nu are solutii pentru toate problemele de sanatate. Informatiile punctuale pot sa nu fie aplicabile tuturor utilizatorilor site-ului. 
In cazul in care considerati ca prezentati simptome ce ar putea indica o problema de sanatate sau in cazul in care va simtiti bolnavi, adresati-va medicului. Pentru mai multe informatii, cititi Termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

MMJ doctor online